Sajtónyilatkozat Pintér László kijelentése kapcsán, mely a Zalai Hírlap március 26-i számában jelent meg

A Zalai Hírlap március 26-i számában megjelent, Pintér László földügyeivel kapcsolatos cikkben Nógrádi Lászlóról alaptalan vádaskodást, rágalmat fogalmazott meg Pintér László. Nógrádi László az alábbiakban reagált a kijelentésre:

1. Nem tudom, mit ért nemtelen támadások alatt, amikor a hivatkozott cikk egy régebbi dokumentum sajtó általi nyilvánosságra hozataláról számol be.

Határozottan visszautasítom a nyilvánvaló személyemre való utalást, mely így bizonyítékok nélkül megvalósítja a rágalmazás tényét.

2. Nem én fordultam szembe a saját pártommal, mint ezt a volt tanácselnök, képviselőjelölt állította, aki korábban a kisgazda párt színeiben kétszer is indult a Fidesz – KDNP jelöltje ellen. Én tizennyolc éve azonos elvek mentén, kereszténydemokrataként politizálok. A Fidesz lejáratása helyett mind szóban, mind írásban hangsúlyoztam és hangsúlyozom: keresztény értékek mentén, a vasárnap hallott Püspöki Konferencia körlevelének szellemében küzdök a kormányváltás sikeréért és közéletünk tisztaságáért.

3.Több éves személyes kapcsolatunk alapján feltételezem, Pintér László csak a kampány hevében ragadtathatta el magát erre a felelőtlen kijelentésre, melyet vélhetően rosszhiszemű tanácsadói adtak szájába. Különös tekintettel a közelgő Húsvétra, jogi elégtétel helyett megbocsátok.

Nógrádi László

Előzmények:

http://hvg.hu/itthon/20100324_telekcsalo_a_fidesz_gyanu

http://zalaihirlap.hu/cimlapon/20100325_pinter_laszlo_tob

http://hvg.hu/itthon.tarsadalom/20100326_pinter_hammer_foldugylet